Suomi -brändillä maailmalle -webinaari 9.2.2021
Etäyhteyksin järjestettävässä tilaisuudessa 9.2.2021 keskusteltiin Suomi-brändistä elintarvikeviennin näkökulmasta ja kartoitettiin, minkälaisille toimenpiteille on tarvetta tulevaisuudessa. Tilaisuuteen toivottiin laajasti eri kansainvälistymisen vaiheissa olevia tai vasta suunnittelevia elintarvike- tai ruokamatkailuyrityksiä, eri kohdista viennin arvoketjua.
Webinaarin järjestivät Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 –yhteistyöhanke ja Ruokasektorin koordinaatiohanke. Tutustu webinaarin esityksiin ja työpajojen tuotoksiin!
Elintarvikeviennin ABC -webinaarisarja
Elintarvikeviennin ABC -webinaarisarjassa tutustutaan elintarvikeviennin perusteisiin. Katso webinaarisarjan tallenteet alta. Tekstityksen saat päälle klikkaamalla videon alalaidassa olevaa Tekstitykset -painiketta.
1. Johdanto elintarvikevientiin
Katso myös webinaarin esitysmateriaali tästä: Johdanto elintarvikevientiin.
2. Kuluttajatrendit ja tulevaisuuden uutuustuotteet
3. Ruokaviennin digitalisaatio
4. Katsaus kansainväliseen myyntiosaamiseen
Katso myös webinaarin esitysmateriaali tästä: Katsaus kansainväliseen myyntiosaamiseen.
5. Katsaus elintarvikeviennin sopimusoikeuteen
Katso myös webinaarin esitysmateriaali tästä: Katsaus elintarvikeviennin sopimusoikeuteen.
6. Asiakaslähtöinen tuotteistus kansainvälisille markkinoille
Katso myös webinaarin esitysmateriaali tästä: Asiakaslähtöinen tuotteistus kansainvälisille markkinoille.
7. Logistiikka
Katso myös webinaarin esitysmateriaali tästä: Logistiikka.
8. Tullaus
Katso myös webinaarin esitysmateriaali tästä: Tullaus.